דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (כ- 8 שיפודי טופו)

  • הטופו והפטריות
  • טופו - אריזת ואקום (300 גרם)
  • פטריות - 16 גדלים ממוצעים - סה"כ (400 גרם)
    שמפיניון קטנות
  • המרינדה
  • שמן זית - כוס (240 מ"ל)
  • מים - 3/4 כוס - סה"כ (180 מ"ל)
  • תערובת תיבול על האש - 12 כפיות שטוחות - סה"כ (48 גרם)
  • שום - 4 שיניים
    כתושות
  • הל - 1/2 כפית שטוחה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שיפודי טופו ופטריות במרינדת על האש
שילוב טופו ופטריות על המנגל
  • 1 לחתוך את הטופו לקוביות בגודל הרצוי (לי יצא 24 קוביות די גדולות).
  • 2 לערבב יחד את כל רכיבי המרינדה ולהכניס לתוכה את קוביות הטופו ואת הפטריות להשריה של 10 שעות לפחות.
  • 3 לנעוץ בכל שיפוד 3 קוביות טופו ו- 2 פטריות לאחר השריה.
  • 4 לצלות על האש ולטרוף.
  • 5 בתיאבון חיוך

ניתן להכין גם שיפודי טופו עם עגבניות שרי כמו בתמונה - ראו מתכון חלופי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 70.7% 15.9% 10.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.67 (2.98 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב