מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 232 גרם למנה\יחידה (כ- 9 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
צורת הגשה נפלאה והטעם עוד יותר נפלא
- 1 את תפוחי האדמה יש להשאיר עם הקליפה. את הבטטות יש לקלוף.
- 2 לשטוף היטב את תפוחי האדמה והבטטות, לפרוס פרוסות דקות מאוד אך לא עד הסוף, כך שמתקבלת מניפה יפה.
- 3 להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- 4 בינתיים להכין את המרינדה - לשים בקערה את כל מרכיבי התיבול, ולמרוח/לעסות את תפוחי האדמה והבטטות כך שיהיו מכוסים במרינדה.
- 5 לאפות בתנור על 180 מעלות כ- 45 דקות עד לריכוך תפוחי האדמה והבטטות (לבדוק עם מזלג את רמת הרכות).
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התמונה הראשונה היא עם תיבול אריסה והתמונה השנייה בתיבול ממרח פסטו.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.2% |
5.9% |
7.9% |
77% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב