מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חביתת טופו טעימה ומזינה
- 1 מטגנים במחבת גדולה את הבצל הקצוץ עם כף שמן זית, במשך 5-6 דקות על אש גבוהה, רק עד שמתרכך מעט ולא מזהיב.
- 2 אם רוצים אפשר להוסיף פטריות וזה הזמן להוסיף אותן.
- 3 מי שכמוני לא רוצה לעבוד קשה מדי - מעבירים את הטופו למעבד מזון שיעשה את העבודה ויקצוץ אותו דק, אבל לא דק מדי. מי שרוצה לעבוד קשה אז בבקשה - מועכים את הטופו בעזרת מזלג ונזהרים שהמזלג לא יתעקם תוך כדי המעיכה (ואל תשאלו אותי למה אני מזהירה).
- 4 מוסיפים את הטופו למחבת יחד עם עוד 5 כפות שמן זית ומערבבים.
- 5 מטגנים תוך כדי ערבוב מדי פעם למשך כ- 10 דקות.
- 6 בדקה האחרונה מוסיפים עלי פטרוזיליה, מערבבים ומגישים.
- 7 הרי לכם חביתת טופו מושלמת - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.2% |
46.8% |
33.1% |
17.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב