דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 חתכו את החצילים לרבעים ולאחר מכן לפרוסות, פזרו מעט מלח ומיץ לימון והמתינו כשעה.
  • 2 לאחר מכן נגבו את החצילים וטגנו בשמן חם.
  • 3 בינתיים ערבבו את היוגורט, השום ושמן הזית יחדיו.
  • 4 קצצו את הנענע והשמיר דק והוסיפו לקערה.
  • 5 הניחו את החצילים המטוגנים בקערת הגשה, צקו מעל את הרוטב.
  • 6 כחצי שעה לפני ההגשה פזרו את הצנוברים הקלויים.
  • 7 בתיאבון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.5% 56.2% 8.9% 23.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.74 (2.7 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב