דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טארט משמשים מבצק עלים
טארט משמשים קל להכנה
  • 1 מפשירים יום קודם את בצק העלים.
  • 2 מרפדים תבנית טארט 28 בבצק העלים המופשר.
  • 3 מחוררים את הבצק במזלג ומכניסים לפריזר ל- 5 דקות.
  • 4 בינתיים שוטפים היטב את המשמשים וחותכים לשמיניות.
  • 5 מוציאים את הבצק מהפריזר, מפזרים עליו 3 כפות קמח שקדים ומסדרים מעליו את פרוסות המשמשים החתוכות.
  • 6 מחממים את ריבת האפרסקים בסיר עד שתימס, מברישים את האפרסקים בריבה ומפזרים מעל סוכר חום.
  • 7 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות ל- 30 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במידה והמשמשים לא מתוקים צריך להוסיף יותר ריבת משמשים ויותר סוכר.

ציוד נדרש: תבנית טארט 28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 24.8% 7.4% 66.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב