דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 204 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב בשמן שומשום
סלט כרוב נהדר לאירוח וקל להכנה, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 חותכים את הכרוב לרצועות דקות ומכניסים לקערה.
  • 2 מוסיפים את הנוזלים ומערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  • 3 מכניסים למקרר לספיגת טעמים והדגשתם.
  • 4 קולים למספר דקות את גרעיני הדלעת והשומשום המלא בתנור/טוסטר אובן/מחבת ללא שמן. מומלץ להתחיל בגרעיני הדלעת ולהוסיף כעבור מספר רגעים את השומשום.
  • 5 טרם ההגשה מוסיפים את גרעיני הדלעת והשומשום, ומערבבים בשנית.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן בהחלט לשלב חמוציות/צימוקים במתכון או להחליף את שמן השומשום בחומץ בלסמי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.7% 23.7% 13.7% 43.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב