דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות הגשה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט סלק ותפוחי עץ
שילוב מושלם של סלק ותפוחים, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 מבשלים בסיר עם מים את הסלקים כשעה עד לריכוך קל ויכולת לקלפם. בודקים זאת על ידי החלקת האצבע על הסלק בעודו בסיר, ובאם הקליפה יורדת ניתן להסיר מהאש ולצנן.
  • 2 לאחר הצינון מקלפים את כל הסלקים, חותכים לקוביות ומכניסים לקערה.
  • 3 מקלפים את התפוחים ומסירים את הליבה, חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
  • 4 מוסיפים את החרדל, השום, מיץ הלימון, המלח ושמן הזית ומערבבים.
  • 5 הסלק מקבל מתיקות בבישול ולכן לטעום ולתקן טעמים טרם ההגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11% 5.3% 8.4% 75.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב