מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 177 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט חסה לטבעוניים, צילום: לירון איצקוביץ
- 1 צורבים את הטופו במחבת עם שמן הזית וממליחים קלות. יש להפוך בזהירות ולהימנע מהידבקות הטופו למחבת.
- 2 לאחר קבלת צבע זהבהב בשני הצדדים - מוציאים לצלחת וחותכים לקוביות.
- 3 קורעים את החסה לחתיכות ביס וחותכים את הנקטרינות לפרוסות.
- 4 מכניסים לקערה/צנצנת את מרכיבי הרוטב ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
- 5 מאחדים את כל המרכיבים והרוטב, ומערבבים טרם ההגשה.
- 6 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.7% |
43.3% |
25.3% |
27.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב