דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 804 גרם למנה\יחידה (כ- 2 מנות הגשה)

  • קולורבי - 6 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (1.61 ק"ג)
    שטופים ונקיים מגבעולים
  • מלח בישול - 1/2 חבילה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קולורבי בתנור עם מלח
פשוט וטעים, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 מפזרים את מלח הבישול בתבנית באופן אחיד.
  • 2 מסדרים את הקולורבי מעליו כאשר השורש מופנה כלפי מטה, ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך שעה וחצי.
  • 3 לאחר שעה וחצי בודקים בעזרת קיסם שהקולורבי התרכך.
  • 4 מוציאים בזהירות שכן המלח חם מאוד, מנקים את הקולורבי משאריות המלח שייתכן ונדבקו אליו ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מלח הבישול, אם כי אחוז מליחות מסוים נספג בקולורבי ולכן ערך הנתרן ככל הנראה אינו מדויק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.3% 1.1% 18.6% 69%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב