דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 217 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה דג סלמון בתנור בסילאן וחרדל
סלמון בתנור עם משרה טעים במיוחד, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 מכניסים לקערה את מרכיבי המשרה ומערבבים לקבלת מרקם אחיד.
  • 2 מכניסים לקערה את נתחי הדג, מצפים באופן אחיד ומניחים במקרר לשעה מינימום כאשר מדי פעם מערבבים את הנתחים.
  • 3 מוציאים מהמקרר ומניחים על השיש לכ- 15 דקות בטרם הבישול.
  • 4 מניחים בתבנית כאשר העור כלפי מטה, ומכניסים לתנור בחום של 190 מעלות לכ- 15 דקות, תלוי בעובי הדג. צבע הדג כשהוא מוכן הוא לבן ורדרד/כתום בהיר.
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הסלמון במשרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 32% 56.8% 10.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב