מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 552 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- חציל - יחידה בינונית (330 גרם)
- בטטה - יחידה בינונית (313 גרם)
- קישואים - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (436 גרם)
- גזרים - 3 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (348 גרם)
- פלפלים אדומים - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (370 גרם)
- בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
- שום - 6.5 שיניים
- שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- מלח גס - 3/4 כף שטוחה
- פפריקה - 3/4 כף שטוחה
- אבקת שום - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אנטיפסטי קל, מהיר וטעים
- 1 מסדרים את הירקות על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת.
- 2 מוסיפים שמן ותבלינים, ומערבבים עם הידיים עד כיסוי.
- 3 מניחים בין הירקות את שיני השום.
- 4 אופים ב- 180 מעלות במשך כ- 45 דקות עד שכל הירקות מתרככים.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
14.7% |
7.9% |
8.4% |
69% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב