דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 189 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ירקות מבושלים
  • 1 לטגן את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה קלה.
  • 2 להוסיף את כל הירקות לסיר עם הבצל המטוגן ולערבב קלות.
  • 3 להוסיף את כל התבלינים והמים הרותחים, להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כחצי שעה.
  • 4 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
המתכון מכיל ירקות וקטניות שמכילות בעיקר פחמימות, כדי להוריד קלוריות למנה אפשר להוסיף ירקות לא פחממתיים כמו קישוא, גזר, חצילים, כרובית וכו`. ככל שזמן החימום יהיה קצר יותר, הערך תזונתי יהיה גבוה יותר. מומלץ להשתמש בתירס קפוא.

אפשר להשתמש בכל ירק שרוצים או אפילו קטניה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.5% 8.5% 13.4% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב