דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית בתנור
כרובית טעימה בתנור
  • 1 לשטוף היטב את הכרובית ולהשרות במי מלח למשך כחצי שעה.
  • 2 להוציא את הכרובית מהמים ולשטוף במים.
  • 3 לפרק את הכרובית לפרחים קטנים ולשים בקערה.
  • 4 להוסיף לקערה את שמן הזית ואבקת מרק הבצל (או המלח), ולערבב היטב.
  • 5 להעביר לתבנית ולכסות בנייר אפייה ומעליו נייר כסף.
  • 6 לחמם את התנור ל- 200 מעלות ולאפות כחצי שעה מכוסה ו- 10 דקות נוספות ללא הכיסוי.
  • 7 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מומלץ להשתמש באבקת מרק ללא מונוסדיום גלוטמט, או לוותר עליה לגמרי.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.9% 37.6% 13.1% 33.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.81 (1.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב