מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
גזר, בטטה ודלורית בתנור ברוטב עם דבש
- 1 לערבב את חומרי הרוטב עם כל הירקות.
- 2 להניח על נייר אפייה בתבנית.
- 3 לאפות בחום של 200 מעלות למשך כשעה.
- 4 לאחר קירור להוסיף את השומשום הקלוי והבצל הירוק הפרוס.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מלח וצ`ילי בהתאם לטעם האישי.
אפשר לשחק עם כמויות הירקות הכתומים (לא כולל הבצל) - 1 ק"ג ירקות מעורבים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.1% |
17.5% |
7.9% |
66.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב