דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גזר, בטטה ודלורית בתנור ברוטב עם דבש

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

  • הירקות
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    אדום-סגול פרוס לפרוסות דקות
  • גזר - 400 גרם
    חתוך לרצועות
  • בטטה - 400 גרם
    חתוכה לקוביות
  • דלורית - 300 גרם
    חתוכה לקוביות
  • הרוטב
  • שמן זית - 3 כף - סה"כ (30 מ"ל)
  • רוטב סויה - 2 כף - סה"כ (20 מ"ל)
  • דבש - 3 כף - סה"כ (66 גרם)
    או סילאן
  • מלח - 1/8 כפית שטוחה
    1/8 כפית - לפי הטעם
  • צ`ילי גרוס - קורט (1 גרם)
    1/8 כפית - לפי הטעם
  • הקישוט
  • שומשום - 4 כף - סה"כ (48 גרם)
    קלוי במחבת (כפות גדושות)
  • בצל ירוק - 4 יחידה בינונית - סה"כ (100 גרם)
    פרוס לפרוסות דקות
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את חומרי הרוטב עם כל הירקות.
  • 2 להניח על נייר אפייה בתבנית.
  • 3 לאפות בחום של 200 מעלות למשך כשעה.
  • 4 לאחר קירור להוסיף את השומשום הקלוי והבצל הירוק הפרוס.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מלח וצ`ילי בהתאם לטעם האישי.

אפשר לשחק עם כמויות הירקות הכתומים (לא כולל הבצל) - 1 ק"ג ירקות מעורבים.

- פרסומת -

המתכון באדיבות ברוריה קטלב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)20496
חלבונים (גרם)3.68 1.73
פחמימות (גרם)3115
מתוכן סוכרים (גרם)15.02 7.05
שומנים (גרם)8.2 3.85
מתוכם שומן רווי (גרם)1.27 0.6
נתרן (מ"ג)281.72132.26
סיבים תזונתיים (גרם)3.78 1.78
מים (גרם)165.0877.5
ויטמין A (מק"ג)1,183555.33
ויטמין B (מ"ג)2.361.11
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B3 (מ"ג)1.210.57
ויטמין B5 (מ"ג)0.660.31
ויטמין B6 (מ"ג)0.270.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)31.5814.83
ויטמין C (מ"ג)19.59.16
ויטמין E (מ"ג)1.760.83
ויטמין K (מק"ג)39.1218.37
סידן (מ"ג)64.9630.5
ברזל (מ"ג)1.160.54
מגנזיום (מ"ג)33.4415.7
זרחן (מ"ג)58.9127.66
אבץ (מ"ג)0.40.19
אשלגן (מ"ג)461.42216.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 17.5% 7.9% 66.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
מרק כתום קל וטעים

מרק כתום קל וטעים

מרק ירקות

מרק ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

גרנולה ביתית קלה להכנה

גרנולה ביתית קלה להכנה

פסטה ברוטב עגבניות כמו של פעם

פסטה ברוטב עגבניות כמו של פעם

קאפקייקס קטיפה אדומה

קאפקייקס קטיפה אדומה

תבליני חורף: עובדות שכדאי לדעת

תבליני חורף: עובדות שכדאי לדעת

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪