דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 470 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקלפים את הבטטות, הגזרים והדלעת.
  • 2 חותכים לפרוסות את הכל ומפזרים בתבנית של התנור (עם נייר כסף כמובן).
  • 3 מוסיפים שמן זית, קוצצים שן שום אחת דק דק ומוסיפים.
  • 4 מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור ואת עלי הרוזמרין.
  • 5 מערבבים את הכל היטב שכל הירקות יספגו את התבלינים והטעמים.
  • 6 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות.
  • 7 בהתחלה להשאיר מכוסה בנייר כסף לכחצי שעה ואז להוריד את הכיסוי לעוד חצי שעה.

יש לבדוק שהגזרים מוכנים היות ולוקח לגזרים הכי הרבה זמן להתבשל.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)28861
חלבונים (גרם)4.94 1.05
פחמימות (גרם)5412
מתוכן סוכרים (גרם)17.36 3.7
שומנים (גרם)6.85 1.46
מתוכם שומן רווי (גרם)1.13 0.24
נתרן (מ"ג)385.9382.17
סיבים תזונתיים (גרם)10.54 2.24
מים (גרם)399.2985.01
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)2,966631.58
ויטמין B (מ"ג)5.391.15
ויטמין B1 (מ"ג)0.240.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.260.06
ויטמין B3 (מ"ג)2.460.52
ויטמין B5 (מ"ג)1.780.38
ויטמין B6 (מ"ג)0.620.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)42.689.09
ויטמין C (מ"ג)38.318.16
ויטמין E (מ"ג)4.230.9
ויטמין K (מק"ג)21.934.67
סידן (מ"ג)122.126
ברזל (מ"ג)2.90.62
מגנזיום (מ"ג)63.9113.61
זרחן (מ"ג)146.8231.26
אבץ (מ"ג)10.21
אשלגן (מ"ג)1,084230.78
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.250.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.7% 8.9% 6.4% 71%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.