דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 470 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כתומים בתנור
  • 1 מקלפים את הבטטות, הגזרים והדלעת.
  • 2 חותכים לפרוסות את הכל ומפזרים בתבנית של התנור (עם נייר כסף כמובן).
  • 3 מוסיפים שמן זית, קוצצים שן שום אחת דק דק ומוסיפים.
  • 4 מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור ואת עלי הרוזמרין.
  • 5 מערבבים את הכל היטב שכל הירקות יספגו את התבלינים והטעמים.
  • 6 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות.
  • 7 בהתחלה להשאיר מכוסה בנייר כסף לכחצי שעה ואז להוריד את הכיסוי לעוד חצי שעה.

יש לבדוק שהגזרים מוכנים היות ולוקח לגזרים הכי הרבה זמן להתבשל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.7% 8.9% 6.4% 71%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב