דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 331 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (לפי מספר התפוחים))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ריבת תפוחי עץ שלמים
ריבת תפוחים מיוחדת עם הפרי השלם
  • 1 לקלף את התפוחים ולהוציא את הליבה בעדינות.
  • 2 להשרות את התפוחים כ- 5 דקות בליטר מים ומיץ מחצי לימון כדי שלא ישחירו (שהתפוחים לא יישארו בחוץ אפילו לרגע אחרת הם ישחירו).
  • 3 בינתיים לערבב בסיר את המים, הסוכר, סוכר הוניל ומיץ מהלימון השלם.
  • 4 לסדר את התפוחים על הסוכר ולהביא לרתיחה על להבה נמוכה עד שהסוכר יימס לאט.
  • 5 להמשיך לבשל כשעה על להבה נמוכה במצב רתיחה כל הזמן, מדי פעם להפוך את התפוחים בעדינות כדי שיישארו שלמים בסוף.
  • 6 אחרי שעה להוסיף את הקינמון והציפורן ולבשל עוד כמה דקות (התפוחים צריכים להיות רכים, מבריקים, שלמים ואפילו דביקים מעט).
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 0.4% 0.3% 96.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב