דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 299 גרם למנה\יחידה (3 פלחים למנה (סה"כ 48 פלחים))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ריבת חבושים ביתית
ריבת חבושים שפשוט כיף לאכול
  • 1 להרתיח 2 ליטר מים, להכניס את החבושים למים הרותחים ולבשל 10 דקות על מנת לקלף אותם בקלות.
  • 2 לקרר את החבושים, לקלף, לנקות מגרעינים ולחתוך לשמיניות.
  • 3 להעביר את החבושים לסיר שטוח ולהוסיף חצי כוס מים. כאשר המים מתחילים לרתוח להוסיף את הסוכר ואת סוכר הוניל, ולהמשיך לבשל על להבה נמוכה למשך כשעה.
  • 4 להוסיף את הציפורן והקינמון.
  • 5 להמשיך לבשל עד שהסירופ נעשה דביק והחבושים קיבלו צבע אדמדם יפה ומבריק.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 0.2% 0.6% 96.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב