דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
    פרוסים לרצועות לא דקות מדי
  • מיץ לימון - יחידה (30 מ"ל)
    סחוט טרי
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • סומק - 2 כפות
    גדושות
  • בהרט - קורט
    לא חובה (לפי הטעם)
  • פטרוזיליה - חופן (15 גרם)
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בצל עם סומק
סלט בצל טעים בטירוף
  • 1 לערבב היטב את כל המצרכים ביחד.
  • 2 לתת מנוחה של חצי שעה עד שהבצל יספוג את כל הטעמים.
  • 3 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 34.9% 6.1% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.74 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב