מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פיתות ביתיות בטעמים שונים
- 1 ללוש בצק באופן ידני מכל מצרכי הבצק (חוץ מספריי השמן), ולהתפיח כשעה או עד שיכפיל את עצמו.
- 2 שוב ללוש במשך 3-4 דקות את הבצק ושוב להתפיח במשך כחצי שעה.
- 3 לחלק את הבצק ל- 4 כדורים, לגלגל כל כדור, לעצב פיתות עגולות (כ- 3 פיתות מכל כדור) ולהניח את הפיתות על נייר אפייה בתוך תבנית.
- 4 לרסס שמן על כל פיתה, לפזר על אחת מהן פרוסות פלפל חריף ולהדק במערוך. על השנייה לפזר שומשום וקצח, על השלישית גבישי שום ועל הרביעית זעתר.
- 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות או עד שהפיתות משחימות.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
16.9% |
11.2% |
71.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב