דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיתות ביתיות בטעמים שונים

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 ללוש בצק באופן ידני מכל מצרכי הבצק (חוץ מספריי השמן), ולהתפיח כשעה או עד שיכפיל את עצמו.
  • 2 שוב ללוש במשך 3-4 דקות את הבצק ושוב להתפיח במשך כחצי שעה.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 4 כדורים, לגלגל כל כדור, לעצב פיתות עגולות (כ- 3 פיתות מכל כדור) ולהניח את הפיתות על נייר אפייה בתוך תבנית.
  • 4 לרסס שמן על כל פיתה, לפזר על אחת מהן פרוסות פלפל חריף ולהדק במערוך. על השנייה לפזר שומשום וקצח, על השלישית גבישי שום ועל הרביעית זעתר.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות או עד שהפיתות משחימות.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)206264
חלבונים (גרם)4.81 6.17
פחמימות (גרם)3140
מתוכן סוכרים (גרם)1.37 1.75
שומנים (גרם)7.27 9.32
מתוכם שומן רווי (גרם)0.5 0.64
נתרן (מ"ג)556.91713.99
סיבים תזונתיים (גרם)0.14 0.17
מים (גרם)22.0328.24
ויטמין A (מק"ג)1.381.76
ויטמין B (מק"ג)35.0544.94
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.540.69
ויטמין C (מ"ג)5.667.25
ויטמין E (מ"ג)0.020.02
ויטמין K (מק"ג)0.330.43
סידן (מ"ג)15.8520.32
ברזל (מ"ג)0.030.04
מגנזיום (מ"ג)0.81.02
זרחן (מ"ג)1.071.38
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)15.0719.32
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 16.9% 11.2% 71.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.