1 לערבב בקערת המיקסר את כל המצרכים היבשים (קמח, סוכר, שמרים ומלח), להוסיף את המים בהדרגה וללוש היטב (יש לבדוק את כמות המים, הבצק צריך נוח ללישה ולא להידבק לידיים).
2 להתפיח כחצי שעה-שעה בקערת המיקסר מכוסה בניילון נצמד (הקערה צריכה להיות מכוסה בניילון, לא הבצק), לחלק לכ- 8 כדורים ולהניח בצד. אין צורך להתפיח יתר על המידה).
3 להכין קערה עם שמן זית, להטביל כל כדור בשמן (או פשוט לשמן את הכדור עם הידיים) ולשטח בעזרת הידיים לעיגול בקוטר של המחבת.
4 לחמם מחבת ולטגן את הפיתות כדקה מכל צד עד להזהבה קלה (אין צורך לשמן שוב את המחבת. יש ללחוץ מעט עם התרווד על הפיתות לפני שהופכים). מתקבלות פיתות ביתיות טעימות וקלות להכנה.
5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ישנה אפשרות נוספת להכנה: להשתמש בווק ולהפוך אותו (מעין גבעה מעל האש), לחמם היטב, להניח את הבצק מעל ולהפוך (כמו טאבון ביתי).