דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת מוס גבינה עם רוטב שזיפים
עוגת מוס גבינה קלה להכנה וטעימה
  • 1 הכנת רוטב השזיפים: לבשל את השזיפים עם הסוכר וסוכר הוניל על להבה נמוכה ומדי פעם לבחוש.
  • 2 לקרר ולאחסן בצנצנת יבשה.
  • 3 בינתיים לערבב היטב את הגבינה, אינסטנט הפודינג, הסוכר וסוכר הוניל.
  • 4 להקציף את השמנת המתוקה, להוסיף לתערובת הגבינה ולערבב בתנועות
  • עטיפה.
  • 5 להעביר חצי מהתערובת לתבנית קפיצית מס` 22 ומעל לפזר את רוטב השזיפים (הרוטב מצטמצם לכ- 4 כפות בלבד. אפשר להוסיף לפי הטעם ואם נשאר מהרוטב אז אפשר לקשט את העוגה).
  • 6 ליישר בעדינות, להוסיף את החצי הנותר מהגבינה, ליישר, לעבור במזלג על הגבינה בצורת שתי וערב, ולפזר סוכר חום מסביב.
  • 7 לשרוף בעדינות את הסוכר בעזרת מבער (לא חובה). לשמור בהקפאה עד להגשה. להוציא מההקפאה חצי שעה לפני ההגשה. הרי לכם עוגת מוס גבינה נפלאה שכיף לאכול ולהגיש.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מס` 22.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. במידה ואין שזיפים טריים ניתן להשתמש בשזיפים מיובשים. במידה ואין מיובשים ניתן להשתמש בריבת פובידל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 19.9% 8.9% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב