מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שניצל תירס קל להכנה לטבעוניים וצליאקים
- 1 טוחנים עם בלנדר מוט 2 כוסות מגרגירי התירס יחד עם חצי כוס ממי הבישול שלהם.
- 2 טוחנים במעבד את הקורנפלקס ללא גלוטן למרקם של פירורי לחם.
- 3 מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד (חוץ מהשמן לשימון נייר האפייה ולציפוי), טועמים ומתקנים תיבול (מלח ופלפל).
- 4 יוצרים בידיים קציצות פחוסות ומניחים על נייר אפייה משומן קלות.
- 5 מושחים במברשת סיליקון מעט שמן זית מעל כל שניצלון תירס.
- 6 אופים בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
- 7 אוכלים חם.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.2% |
13.5% |
9.5% |
70.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב