דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת אורז טבעונית עם ירקות
פשטידה טבעונית נהדרת לארוחת הערב
  • 1 מבשלים את כוס האורז בסיר עם 2 כוסות מים.
  • 2 במחבת מטגנים את הבצל בשמן הזית, מוסיפים אליו את השום, הגזר והקישוא, ומטגנים כ- 10 דקות.
  • 3 מוסיפים למחבת את התבלינים ומערבבים.
  • 4 בקערה מערבבים היטב את קמח העדשים ו- 3/4 כוס המים.
  • 5 מוסיפים לקערה את כל המרכיבים הנוספים (למעט המרכיבים לפיזור), ומערבבים הכל יחד.
  • 6 משטחים בתבנית משומנת (30x20), מטפטפים מעל הפשטידה קצת שמן זית, מפזרים את פירורי הקורנפלקס והפפריקה, ואופים בחום של 180 מעלות לכ- 40 דקות.
  • 7 מחכים להתקררות, חותכים לקוביות ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 30x20.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 16.2% 10.5% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב