מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 288 גרם למנה\יחידה
- כוסמת - 2 כוסות - סה"כ (400 גרם)
- שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- גזר - יחידה גדולה ללא קליפה (238 גרם)
- מלח ים - 1/4 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- מוסקט טחון - 1/4 כפית - סה"כ (1 גרם)
- מים - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
כוסמת לצהריים, מישהו?
- 1 בוררים את הכוסמת הקלויה, שוטפים היטב ומסננים.
- 2 מטגנים בסיר את הכוסמת עם שמן הזית לכמה דקות, תוך כדי ערבוב.
- 3 מגררים את הגזר בפומפייה, מוסיפים לכוסמת ומערבבים.
- 4 מוסיפים כ- 2 כוסות מים רותחים ואת התבלינים לסיר, ומביאים לרתיחה.
- 5 מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כחצי שעה עד שהכוסמת רכה (במכסה סגור).
- 6 מערבבים בכף עץ, מגישים ואוכלים חם. טעים מאוד גם קר!
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.1% |
18.7% |
9.4% |
60.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב