מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 178 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב נהדר של כרוב ושומשום
- 1 לחתוך את הכרוב לרצועות דקות.
- 2 במחבת טפלון לחמם 1/4 כוס שמן זית, להוסיף את השומשום ולטגן עד שיקבל צבע זהב אבל שלא יישרף (טעמו יהפוך למר).
- 3 לסחוט את הלימונים מעל הכרוב החתוך ולתבל במלח לפי הטעם.
- 4 להוסיף את 1/4 כוס שמן הזית הנוספת והשומשום הקלוי (עם מעט מהשמן לטיגון) לכרוב החתוך ולערבב היטב.
- 5 לבדוק טעמים ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ לתבל בסמוך להגשה (מאחר והכרוב מאבד את נפחו ומשנה את הצבע שלו).
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון/קלייה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
14.1% |
43% |
9.2% |
33.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב