מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה
- פומלה - 2 גדלים ממוצעים - חלקים אכילים - סה"כ (500 גרם)
- עירית - 3 כפות-קצוץ - סה"כ (15 גרם)
- צנוברים - שקית (100 גרם)
- צימוקים - 1/2 כוס - סה"כ (75 גרם)
- הרוטב
- שמן זית - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
- מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
- סוכר - כפית שטוחה (5 גרם)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט פומלה טעים וקל
- 1 לקלף את הפומלה, לפרק לפלחים ולקלף גם את הקרום הלבן בעדינות.
- 2 להניח את החלקים האכילים של הפומלה בקערה.
- 3 להוסיף לקערה את שאר המצרכים.
- 4 לערבב את מצרכי הרוטב, לשפוך לקערה ולערבב בעדינות.
- 5 להניח בצד לספיגת הטעמים.
- 6 הרי לכם סלט פומלה טעים במיוחד - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם את קליית הצנוברים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.3% |
39.1% |
8.1% |
49.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב