דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה

  • פומלה - 2 גדלים ממוצעים - חלקים אכילים - סה"כ (500 גרם)
    2 פומלות מקולפות
  • עירית - 3 כפות-קצוץ - סה"כ (15 גרם)
  • צנוברים - שקית (100 גרם)
    קלויים
  • צימוקים - 1/2 כוס - סה"כ (75 גרם)
  • הרוטב
  • שמן זית - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
    לפי הטעם
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
    לפי הטעם
  • סוכר - כפית שטוחה (5 גרם)
    לפי הטעם
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט פומלה
סלט פומלה טעים וקל
  • 1 לקלף את הפומלה, לפרק לפלחים ולקלף גם את הקרום הלבן בעדינות.
  • 2 להניח את החלקים האכילים של הפומלה בקערה.
  • 3 להוסיף לקערה את שאר המצרכים.
  • 4 לערבב את מצרכי הרוטב, לשפוך לקערה ולערבב בעדינות.
  • 5 להניח בצד לספיגת הטעמים.
  • 6 הרי לכם סלט פומלה טעים במיוחד - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם את קליית הצנוברים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 39.1% 8.1% 49.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב