מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק טבעוני מושלם ומזין
- 1 במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן הזית למשך כ- 10 דקות עד להשחמה קלה.
- 2 בסיר מניחים את כל המרכיבים למעט המלח, וממלאים בכ- 3 ליטר מים רותחים.
- 3 מביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים במכסה ומבשלים כחצי שעה (מערבבים מדי פעם).
- 4 מוסיפים עוד 2 כוסות מים רותחים וממשיכים לבשל כשעה, תוך כדי ערבוב מדי פעם. מוסיפים את המלח ומערבבים (מלח מעכב בישול ולכן ממליחים בסוף).
- 5 מכבים את האש, שולפים את ענפי הפטרוזיליה מהמרק ומשאירים במכסה סגור עד להתקררות.
- 6 מבלנדרים בבלנדר מוט את המרק עד למרקם הרצוי.
- 7 מגישים חם בכלי הגשה - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
18.5% |
7.9% |
17% |
56.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב