מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 721 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת צהריים טבעונית נהדרת
- 1 חותכים מכל פלפל את החלק העליון (שומרים אותו) ומסירים את תכולת הפלפל. מניחים את הפלפלים בצורה מסודרת בסיר.
- 2 במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן כ- 10 דקות עד לריכוך.
- 3 מערבבים בקערה את האורז, הבצל המטוגן, חצי מקופסת העגבניות המרוסקות וחצי מקופסת הרסק, עלי הפטרוזיליה והסלרי הקצוצים, השום, המלח והפלפל השחור. ממלאים כל פלפל כ- 3/4 מגובהו בתערובת, מוסיפים קצת מיץ עגבניות ומכסים כל פלפל במכסה שלו.
- 4 ממלאים בין הפלפלים את הסיר במיץ העגבניות, במים הרותחים ובשארית העגבניות המרוסקות והרסק, מניחים בסיר גם את ענף הסלרי.
- 5 מבשלים על אש גבוהה עד רתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ- 45 דקות או עד שהאורז בתוך הפלפלים רך. מגישים בכלי הגשה פלפל וקצת רוטב, ואוכלים חם.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.2% |
6% |
9.9% |
76.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב