דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 16 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הטראפלס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טראפלס לימונענע
שילוב נהדר של שוקולד לבן ולימונענע, צילום: אלי סגל, סטיילינג: מיכל ליבוביץ`
  • 1 מרתיחים את השמנת המתוקה עם הנענע ומשהים לחצי שעה לספיגת טעמים.
  • 2 ממיסים את השוקולד על בן-מארי.
  • 3 מסננים את השמנת, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את החמאה ולבסוף את מיץ הלימון. טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 מצננים עד שהתערובת מתייצבת מעט ואז ניתן יהיה לגלגל לכדורים.
  • 6 מערבבים את הסוכר עם מעט צבע מאכל צהוב, ומוסיפים את סוכר הוניל.
  • 7 מגלגלים כדורי טראפלס ומצפים בסוכר.
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את צבע המאכל הצהוב. שיטת ההכנה כוללת הרתחה וטחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 34.2% 4.3% 60.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב