דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל היחידות שחותכים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חטיפי שוקולד מריר עם שקדים
שני מרכיבים - אחלה חטיפים, צילום: לינדט
  • 1 להמיס את השוקולד המריר בקערה מעל סיר עם מים (בן מארי) עד להגעה לטמפרטורה של 48 מעלות.
  • 2 ביצוע הליך טימפור (המסה, קירור ושוב חימום): לשפוך את השוקולד המומס על השיש, ועם מרית ממתכת לערבב את השוקולד על פני השיש עד להגעה של קירור. לאחר מכן, להכניס את השוקולד שוב מעל סיר עם מים (בן מארי).
  • 3 מוסיפים את השקדים השלמים לשוקולד המריר ומערבבים.
  • 4 משטחים את התערובת על גבי תבנית בין שני ניירות אפייה.
  • 5 מכניסים למקרר ל- 10 דקות.
  • 6 לאחסן במקום קריר עד להגשה.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת המסה וטימפרור. למי שמעוניין במרירות מעודנת: 300 גרם שוקולד מריר 70%, 100 גרם שוקולד חלב וכוס (70 גרם) שקדים שלמים. המתכון באדיבות לינדט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 49% 11.8% 37%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1 (1.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב