דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך)

  • חומץ אורז - כוס (240 מ"ל)
  • חומץ 5% - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • סוכר - כוס (179 גרם)
  • מלח - כפית שטוחה
  • מים - כוס (240 מ"ל)
  • מלפפון עם קליפה - 2 יחידה בינונית - סה"כ (192 גרם)
    חתוכים לפרוסות דקות
  • גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
    חתוך לפרוסות דקות
  • צנון - צנונית - 5 יחידה קטנה - סה"כ (90 גרם)
    פרוסים לפרוסות דקות
  • כרוב - רבע יחידה בינונית (384.75 גרם)
    חתוך לרצועות
  • קולורבי - יחידה בינונית ללא קליפה (268 גרם)
    חתוך לרצועות דקות

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חמוצים יפניים
ירקות מוחמצים בסגנון יפני
  • 1 בסיר קטן על הגז לחמם את חומץ האורז, החומץ הרגיל, הסוכר, המלח והמים. לערבב היטב עד שמגיע לרתיחה וישר לסגור את הגז (התחמיץ צריך להיות בטמפרטורת החדר).
  • 2 כאשר התחמיץ התקרר לשפוך הכל על הירקות החתוכים בקערה ולהעביר לכלי אטום.
  • 3 לשמור לילה במקרר ולמחרת הסלט מוכן. אפשר גם לאכול אחרי שעתיים, אבל הטעמים נספגים יותר טוב אחרי לילה במקרר.
  • 4 הרי לכם חמוצים יפניים מושלמים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להוסיף רוטב צ`ילי מתוק על החמוצים היפניים לפני ההגשה.

זמן ההכנה לא כולל את זמן ההמתנה לספיגת הטעמים של החמוצים היפניים. ניתן להוסיף גם לפת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 0.3% 3.1% 90.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב