דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 191 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט בטטה חם עם עלי בייבי, רימונים ופקאנים
סלט בטטה שמתאים לט"ו בשבט, צילום: יח"צ
  • 1 לשטוף את הבטטות, לעטוף בנייר אפייה (כל בטטה בנפרד) ולאפות על מצב גריל בחום של 190-200 מעלות למשך כ- 35 דקות.
  • 2 להוציא את הבטטות האפויות, לקלף מהקליפה ולפרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
  • 3 את הפפאיה לפרוס לרצועות, ואת גרגירי הרימונים לערבב עם עלי הבייבי, האגוזים, הפיסטוקים, השקדים וכל הפירות היבשים.
  • 4 בצלחת הגשה נאה לסדר את עלי הבייבי, מעליהם להניח את פרוסות הבטטה ושאר המצרכים, ומעל לכל הסלט ליצוק את הרוטב (לערבב את כל מצרכי הרוטב היטב לפני).
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הליקר. באדיבות מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 19.2% 11.2% 61.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב