סלט בטטה שמתאים לט"ו בשבט צילום: יח"צ
1. לשטוף את הבטטות, לעטוף בנייר אפייה (כל בטטה בנפרד) ולאפות על מצב גריל בחום של 190-200 מעלות למשך כ- 35 דקות.
2. להוציא את הבטטות האפויות, לקלף מהקליפה ולפרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
3. את הפפאיה לפרוס לרצועות, ואת גרגירי הרימונים לערבב עם עלי הבייבי, האגוזים, הפיסטוקים, השקדים וכל הפירות היבשים.
4. בצלחת הגשה נאה לסדר את עלי הבייבי, מעליהם להניח את פרוסות הבטטה ושאר המצרכים, ומעל לכל הסלט ליצוק את הרוטב (לערבב את כל מצרכי הרוטב היטב לפני).
5. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הליקר. באדיבות מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת.