מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 770 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל ברוקולי מהיר להכנה שמתאים גם לתינוקות
- 1 חליטת הברוקולי: בסיר קטן להרתיח 4 כוסות מים ולהפריד את הברוקולי לפרחים בגודל הרצוי. לאחר שהמים רתחו ומבעבעים, יש לזרוק את הברוקולי לתוך הסיר ולחלוט במשך 3 דקות.
- 2 לסנן את הברוקולי מהמים החמים ומיד להעביר למי הקרח על מנת להפסיק את הבישול.
- 3 לפרוס את שיני השום ולטגן במחבת בשמן הזית (לא לטגן יותר מדי, השום נשרף מהר מאוד).
- 4 להוסיף את הברוקולי המצונן והמלח הגס, ולהקפיץ במחבת.
- 5 לסיום להוסיף את גרידת הלימון, להקפיץ דקה נוספת ולהסיר מהאש.
- 6 להגיש ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
19% |
21.5% |
14.3% |
45.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב