דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (12-14 קוקולידות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קוקילידה
קוקילידה ביתית מושלמת לקיץ
  • 1 בסיר על הגז לחמם על אש בינונית את אבקת הקקאו, השוקולית, השוקולד המריר, הסוכר, תמצית הרום והחלב, לערבב עד להמסת השוקולד ולאיחוד המצרכים, לכבות את האש ולהוסיף את החמאה עד להמסה מלאה.
  • 2 בינתיים לרסק את הפתיבר בידיים או בעזרת פטיש שניצלים. למזוג את התערובת על הגז על הפתיבר המרוסק ולערבב היטב (אפשר ומומלץ להוסיף את הצימוקים הלבנים, החמוציות ואגוזי המלך).
  • 3 למזוג את הבלילה על נייר אפייה ולשטח עם מערוך (לשים מעל עוד נייר אפייה). להעביר למקפיא למשך כחצי שעה.
  • 4 הכנת הקרם: להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג בטעם וניל, החלב והשוקולד המגורד (להוסיף את השוקולד המגורד בתנועת עטיפה).
  • 5 להוציא מההקפאה את עיסת הפתיבר ולקרוץ עיגולים עם קורץ. למלא בקרם כל שני עיגולים ולשמור בהקפאה (גלידה לכל דבר - ממש כמו קסטה).
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 25.7% 6.6% 65.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב