דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קוקילידה
קוקילידה
קוקילידה
קוקילידה ביתית מושלמת לקיץ

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (12-14 קוקולידות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בסיר על הגז לחמם על אש בינונית את אבקת הקקאו, השוקולית, השוקולד המריר, הסוכר, תמצית הרום והחלב, לערבב עד להמסת השוקולד ולאיחוד המצרכים, לכבות את האש ולהוסיף את החמאה עד להמסה מלאה.
  • 2 בינתיים לרסק את הפתיבר בידיים או בעזרת פטיש שניצלים. למזוג את התערובת על הגז על הפתיבר המרוסק ולערבב היטב (אפשר ומומלץ להוסיף את הצימוקים הלבנים, החמוציות ואגוזי המלך).
  • 3 למזוג את הבלילה על נייר אפייה ולשטח עם מערוך (לשים מעל עוד נייר אפייה). להעביר למקפיא למשך כחצי שעה.
  • 4 הכנת הקרם: להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג בטעם וניל, החלב והשוקולד המגורד (להוסיף את השוקולד המגורד בתנועת עטיפה).
  • 5 להוציא מההקפאה את עיסת הפתיבר ולקרוץ עיגולים עם קורץ. למלא בקרם כל שני עיגולים ולשמור בהקפאה (גלידה לכל דבר - ממש כמו קסטה).
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של שגית מלכי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)442353
חלבונים (גרם)5.69 4.55
פחמימות (גרם)5645
מתוכן סוכרים (גרם)8.84 7.07
שומנים (גרם)22.2 17.75
מתוכם שומן רווי (גרם)12.22 9.77
כולסטרול (מ"ג)37.77 30.2
נתרן (מ"ג)200.5160.3
סיבים תזונתיים (גרם)2.07 1.66
מים (גרם)0.570.45
ויטמין B (מ"ג)0.140.11
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.10.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.980.79
ויטמין C (מ"ג)0.10.08
ויטמין E (מ"ג)0.010.01
ויטמין K (מק"ג)0.180.15
סידן (מ"ג)58.8647.06
ברזל (מ"ג)0.440.35
מגנזיום (מ"ג)14.9511.95
זרחן (מ"ג)24.0419.22
אבץ (מ"ג)0.20.16
אשלגן (מ"ג)66.4453.12
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.130.1
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 25.7% 6.6% 65.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.