1 להקציף את השמנת המתוקה ביחד עם אינסטנט הפודינג לקצף יציב, ולהוסיף בצורת עטיפה את החלב המרוכז.
2 לחלק את הקרם שנוצר לכמה כלים ולכל כלי להוסיף דובדבנים מסוכרים (חתוכים ושלמים), שוקולד מגורד בפומפייה, עוגיות לוטוס מרוסקות ועוגיות אוראו מרוסקות (כל טעם בתבנית אחרת).
3 לערבב היטב, למזוג למנות אישיות (תבנית סיליקון) או ל- 2 תבניות אינגליש קייק (גלידה משפחתית) ולהכניס למקפיא ל- 24 שעות.
4 לחלץ מהתבניות ולפזר מעל שוב עוגיות, דובדבנים, שוקולד וכל מה שאוהבים.