דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גלידת צ`אנקי מאנקי
גלידת צ`אנקי מאנקי
גלידת צ`אנקי מאנקי
גלידת צ`אנקי מאנקי מטריפה

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 תחילה להמיס את השוקולד עם השמן לתערובת חלקה. לשטח על נייר אפייה לעובי דק (כמו ציפוי של ארטיק מגנום). להכניס לפריזר ולאחר שהתקשה לשבור לחתיכות.
  • 2 להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף את תוכן מקל הוניל (עדיף על פני סוכר הוניל - ראו הערה לגבי זה בהמשך). להקציף בנפרד גם את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב. לערבב בין התערובות, להוסיף את החלב הממותק, הבננות, האגוזים והשוקולד השבור.
  • 3 לסדר בתבנית יפה (אפשר גם בתבניות אישיות למאפינס מסיליקון) ולהכניס לקירור לכ- 12 שעות לפחות (אפשר גם להכין בתבניות אישיות). להוציא מהקירור רבע שעה לפני ההגשה.
  • 4 בתיאבון חיוך

בגלידות מקל הוניל משבח את הטעם ועדיף על סוכר וניל. שיטת ההכנה כוללת קירור. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הגלידה בקירור.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)152308
חלבונים (גרם)2.48 5.03
פחמימות (גרם)1122
מתוכן סוכרים (גרם)3.75 7.61
שומנים (גרם)10.94 22.2
מתוכם שומן רווי (גרם)5.28 10.72
כולסטרול (מ"ג)21.64 43.91
נתרן (מ"ג)19.7940.16
סיבים תזונתיים (גרם)0.19 0.38
מים (גרם)11.623.53
ויטמין A (מק"ג)0.220.44
ויטמין B (מ"ג)0.160.33
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.733.5
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.01
ויטמין C (מ"ג)0.631.27
ויטמין E (מ"ג)0.010.01
ויטמין K (מק"ג)0.040.07
סידן (מ"ג)0.871.76
ברזל (מ"ג)0.020.05
מגנזיום (מ"ג)2.735.53
זרחן (מ"ג)2.655.37
אבץ (מ"ג)0.010.03
אשלגן (מ"ג)37.3875.83
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 44.4% 10.1% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.81 (0.82 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?