דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלידת צ`אנקי מאנקי
גלידת צ`אנקי מאנקי מטריפה
  • 1 תחילה להמיס את השוקולד עם השמן לתערובת חלקה. לשטח על נייר אפייה לעובי דק (כמו ציפוי של ארטיק מגנום). להכניס לפריזר ולאחר שהתקשה לשבור לחתיכות.
  • 2 להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף את תוכן מקל הוניל (עדיף על פני סוכר הוניל - ראו הערה לגבי זה בהמשך). להקציף בנפרד גם את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב. לערבב בין התערובות, להוסיף את החלב הממותק, הבננות, האגוזים והשוקולד השבור.
  • 3 לסדר בתבנית יפה (אפשר גם בתבניות אישיות למאפינס מסיליקון) ולהכניס לקירור לכ- 12 שעות לפחות (אפשר גם להכין בתבניות אישיות). להוציא מהקירור רבע שעה לפני ההגשה.
  • 4 בתיאבון חיוך

בגלידות מקל הוניל משבח את הטעם ועדיף על סוכר וניל. שיטת ההכנה כוללת קירור. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הגלידה בקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 44.4% 10.1% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.81 (0.82 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב