דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 199 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט סלק בריא
  • 1 לקלוף את הסלקים ולבשל במים, קורט סוכר ומעט מיץ לימון עד לריכוך מלא שלהם.
  • 2 לפרוס אותם לפרוסות דקות (ניתן לפרוס בסכין מיוחדת שעושה צורות) ולהניח בקערה.
  • 3 לפרוס את הבצל לרצועות ולהוסיף לקערה.
  • 4 לתבל ולטעום, לתקן תיבול. להניח במקרר מספר שעות לספיגת טעמים.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להפחית מכמות השמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.6% 20.9% 9.5% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב