מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט בטטה קל בסגנון ביתי
- 1 מערבבים את קוביות הבטטה עם השמן, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שהבטטה זהובה ורכה.
- 2 מוציאים את הבטטה מהתנור ומניחים בצד להתקרר (טיפ חשוב: תתנו לבטטה להתקרר מכיוון שאם תערבבו כשעודה חמה - היא תתפרק, תהפוך לפירה, תבשל את הירק וזה ייתן טעם ומראה ישן לסלט).
- 3 בינתיים מערבבים את יתר מצרכי הסלט, ומערבבים בעדינות עם הבטטה.
- 4 הרי לכם סלט בטטה טעים וקל להכנה - בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7% |
23.6% |
5.9% |
63.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב