דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 382 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב אסיאתי
סלט כרוב פשוט טעים, צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עמית פרבר
  • 1 לערבב היטב בקערה את הכרוב הפרוס לרצועות דקות עם הפקאן הסיני, הצנוברים והשומשום הקלוי.
  • 2 לצקת את כל מצרכי הרוטב אל תוך צנצנת אטומה, לנער היטב ולהניח בצד עד להגשה (ניתן להכין יום מראש אם רוצים - המרקם יהיה רך יותר פשוט. במקרה כזה לשמור את הפקאן הסיני, הצנוברים, השומשום והנודלס לסוף, לפזר אותם מעל הסלט בעת ההגשה ולערבב היטב).
  • 3 לצקת את הרוטב על סלט הכרוב ולערבב היטב.
  • 4 לפזר מעל את אטריות הנודלס (לא מבושלות - מעניקות טוויסט קראנצ`י טעים במיוחד) ולהתענג.
  • 5 בתיאבון חיוך

ניתן לקשט ולהוסיף כל מה שרק אוהבים. באדיבות רות אוליבר לאסם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 26.7% 14.1% 52.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב