דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 224 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • תפוח אדמה - 10 יחידות בינוניות - סה"כ (1.75 ק"ג)
    שטופים עם הקליפה
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    כתית מעולה
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • תימין מיובש - כפית שטוחה (2 גרם)
    לפי הטעם
  • רוזמרין - 3 גבעולים - סה"כ (6 גרם)
    עלי רוזמרין טרי מ- 3 ענפים

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה בתנור עם תימין ורוזמרין
תוספת נפלאה עם עשבי תיבול
  • 1 חותכים את תפוחי האדמה לרבעים לאורכם ומסדרים על נייר אפייה בתבנית לתנור.
  • 2 מושחים בעזרת מברשת סיליקון את השמן על תפוחי האדמה.
  • 3 מפזרים את המלח, התימין ועלי הרוזמרין על תפוחי האדמה.
  • 4 מכסים את התבנית (אני הופכת מעליה תבנית נוספת) ואופים בחום של 200 מעלות טורבו לכחצי שעה.
  • 5 מסירים את הכיסוי ואופים כחצי שעה נוספת עד שתפוחי האדמה משחימים קלות ומתרככים.
  • 6 מגישים ואוכלים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 6.6% 7.3% 78.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב