מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 224 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת נפלאה עם עשבי תיבול
- 1 חותכים את תפוחי האדמה לרבעים לאורכם ומסדרים על נייר אפייה בתבנית לתנור.
- 2 מושחים בעזרת מברשת סיליקון את השמן על תפוחי האדמה.
- 3 מפזרים את המלח, התימין ועלי הרוזמרין על תפוחי האדמה.
- 4 מכסים את התבנית (אני הופכת מעליה תבנית נוספת) ואופים בחום של 200 מעלות טורבו לכחצי שעה.
- 5 מסירים את הכיסוי ואופים כחצי שעה נוספת עד שתפוחי האדמה משחימים קלות ומתרככים.
- 6 מגישים ואוכלים חם.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.3% |
6.6% |
7.3% |
78.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב