דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 160 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה אפויים בתנור
תוספת לכל ארוחה
  • מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לחתיכות דקות יחסית.
  • לוקחים תבנית אפייה, מפזרים את תפוחי האדמה ומוסיפים את השמן זית, הפפריקה, מעט אבקת שום, פלפל שחור ומלח ומערבבים היטב (עם הידיים), על מנת שכל תפוחי האדמה יספגו את התבלינים והשמן.
  • להכניס לתנור שחומם מראש לכ-180 מעלות לשעה אחת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 11.7% 8% 73.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב