דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קסטה גבינה
קסטות טעימות ומצננות
  • 1 בקערה אחת מערבבים את הגבינה הלבנה, הסוכר, גרידת הלימון ותמצית הוניל בעדינות ומניחים בצד.
  • 2 בקערה שנייה מקציפים את אינסטנט הפודינג עם החלב, מוסיפים לקערת
  • הגבינה ומערבבים בעדינות בתנועות עטיפה.
  • 3 טובלים כל ביסקוויט פתיבר בחלב ומסדרים בתבנית פיירקס מרובעת שכבה של ביסקוויטים.
  • 4 שופכים מעל את תערובת הגבינה ומיישרים בעדינות.
  • 5 מסדרים שוב שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב באותו הכיוון של השכבה הראשונה.
  • 6 שומרים בהקפאה למשך לילה שלם ומגישים (שומרים בהקפאה כל הזמן).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לאחת התערובות כפית נס קפה (לא חובה כלל).

זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 12.6% 13.2% 74.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב