דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלק אפוי בעשבי תיבול
סלק אפוי בתבלינים - לא לשכוח את פרוסות הלימון לקישוט
  • 1 לקלף את הסלק ולחתוך לרבעים.
  • 2 לערבב את הסלק עם מלח, שמן זית, מיץ לימון, פלפל, תימין וגרידת לימון.
  • 3 להניח בתבנית אפייה קטנה ולכסות בנייר כסף.
  • 4 לאפות כשעה בחום של 200 מעלות או עד שהסלק מתרכך.
  • 5 להעביר לכלי הגשה, לקשט בפלחי לימון ולהגיש.
  • 6 בתיאבון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.2% 21% 9% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב