דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחמניות פסטו ופרמזן
הלחמניות הכי טעימות לארוחת הבוקר
  • 1 מתחילים עם השמרים: ממיסים את השמרים ברבע כוס המים וכפית הסוכר. מניחים בצד להתפחה למשך כ- 5 דקות.
  • 2 בקערת המערבל מניחים את הקמח עם הסוכר, מוסיפים את תערובת השמרים וחלק מהמים ומתחילים לערבל. תוך כדי לישה מוסיפים את המים ומזלפים את השמן. ממשיכים ללוש כ- 5 דקות ולקראת הסוף משלבים את המלח. הבצק צריך לצאת רך מאוד ומעט דביק.
  • 3 מעבירים לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה כשעה. אפשר ורצוי להכין מראש ולאחסן לילה במקרר. בקיץ הרבה יותר נוח לעבוד עם בצק קר.
  • 4 מחלקים את הבצק ל- 30 חלקים, כשמכל חלק יוצרים גליל. מניחים בצלחת את הפסטו ומערבבים עם הפרמזן המגוררת. עוטפים כל גליל בצק בפסטו והפרמזן, מגלגלים בצורת קשר ללחמניה, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים את הלחמניות להתפחה של כ- 40 דקות נוספות.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה. מתקבלות לחמניות פסטו מושלמות שכדאי לכם לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך

הבצק הוא בצק בסיסי של לחם שמתאים גם להכנת פוקצ`ות ופיצות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 8% 11% 81%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב