דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • מים - 4 כוס - סה"כ (960 מ"ל)
    אפשר להוסיף עוד כוס לפי הצורך
  • סוכר - 3 כף שטוחה - סה"כ (45 גרם)
  • מיץ לימון - כף (10 מ"ל)
    סחוט טבעי
  • אפרסק - 1 ק"ג
    מקולף וחתוך לרבעים
  • אבקת ג`לי בטעם אפרסק - חבילה אחת

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לפתן אפרסקים עם ג`לי
לפתן אפרסקים טעים וקר
  • 1 להרתיח את המים עם הסוכר והלימון.
  • 2 להוסיף את האפרסק ולבשל במשך 15 דקות (להשגיח שהאפרסקים לא יתרסקו).
  • 3 להכין את הג`לי לפי הוראות היצרן.
  • 4 להוסיף את הג`לי לאפרסקים, לבחוש בעדינות, לקרר היטב, למזוג לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הג`לי בטעם אפרסק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 1.5% 5.4% 84.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב